Beautygeheimen

Beauty

Gezonde tips

Gezond

Het goede leven

Goed leven
Beauty

Haarmasker met een kleurtje

24 november 2014 -

color-in-mask-hot-chocolateHet klonk ideaal: een superverzorgend masker dat tegelijk de kleur van je haar opfrist. Dát kon ik wel gebruiken om die eeuwig terugkerende grijze uitgroei iets te verdoezelen. Afgelopen weekend heb ik Oolaboo  Color in Mask (kleur ‘hot chocolat’) gebruikt en dit is mijn ervaring.

1. Het masker ruikt heerlijk2. Het pompje brengt steeds een redelijk hoeveelheid in mijn hand aan
3. De emulsie is heel soepel en brengt dus makkelijk aan, zowel bij de haarinplant als over de lengte van het haar
4. Tot mijn grote schrik zijn mijn handen en nagels ook bruin na het aanbrengen
5. Na heftig schrobben met zeep en weken in bleekmiddel zijn de handp[almen en nagels nog steeds licht oranje (lijkt op nicotineaanslag)
6. Na 15 minuten inwerken en uitspoelen is mijn haar heerlijk zacht
7. Mijn bruine haartint is iets intenser
8. Mijn grijze uitgroei is niet meer grijs maar een bruinig oranje, dus iets minder zichtbaar
9. Ik moet mijn nagels lakken voordat ik weer naar mijn werk ga!

Conclusie: Oolaboo Color in Mask is geschikt om je natuurlijke of ‘geverfde’ haarkleur op te frissen en het haar is na de behandeling heerlijk zacht. De kleur dekt echter grijze (of blonde) uitgroei onvoldoende af (maar is daar ook niet voor bedoeld). Draag altijd handschoenen als je het masker aanbrengt! En ten slotte: goedkoop is de behandeling niet, ik betaalde €37,70, maar kan wel tweemaal met één verpakking doen.

color-in-mask

Facebook Twitter Google+

Lees ook

Kunnen deze gele tanden witter worden?
27 juni 2014

Lees verder

Geplukte/geen wenkbrauwen? De oplossing!
20 juni 2014

Lees verder

Speciale massage tegen rimpels. Werkt dat?
13 juni 2014

Lees verder

Meest gelezen

Haarmasker met een kleurtje
24 november 2014
Het klonk ideaal: een superverzorgend masker dat tegelijk de kleur van je haar opfrist. Dát kon ik wel gebruiken om die eeuwig terugkerende grijze uitgroei iets te verdoezelen. Afgelopen weekend heb ik Oolaboo Color in Mask (kleur 'hot chocolat') gebruikt en dit is mijn ervaring: prima masker, maar je moet voor gebruik wel handschoenen aantrekken!
Lees verder

Geplukte/geen wenkbrauwen? De oplossing!
20 juni 2014

Lees verder

Speciale massage tegen rimpels. Werkt dat?
13 juni 2014

Lees verder